Hotel Elisabeth  

  • eli1
  • eli5
  • eli3

Share

Share

Beschrijving

Beschrijving

Ons verhaal …

Hotel Elisabeth maakt deel uit van Group Daedalus, horeca-trendsetter in Mechelen. Ook Hotel 3 Paardekens, Hotel Den Wolsack, Italiaans restaurant L’artista, hamburgerrestaurant Il Cardinale en Brasserie Oud Conservatorium behoren tot de groep. Elk met hun eigen specifiek karakter en aanbod. De rode draad: authenticiteit, topkwaliteit, gastvrijheid en charme, op wandelafstand van elkaar in de historische binnenstad. Hotel Elisabeth heeft een ziél. Dit voormalig ziekenhuis uit het interbellum dat ooit zelfs een internaat was, is door Group Daedalus met repect voor de bestaande architectuur getransformeerd tot een modern en gezellig viersterren-hotel. Het credo: authenticiteit, topkwaliteit en charme. 62 stijlvol en hedendaags ingerichte kamers bieden maximaal comfort aan gasten op zakenreis of op ontdekkingstocht in de unieke historische stad. De ontbijtruimte baadt in het licht en kijkt uit op een mooie binnentuin met olijfbomen.

U bent er van harte welkom!

Kamers

Alle 62 kamers zijn niét-rokers, zijn standaard ingericht met parketvloer en voorzien van alle faciliteiten om uw verblijf tot in het kleinste detail aangenaam en comfortabel te maken: airco, telefoon, televisie, performante en gratis WIFI-verbinding, docking station, minibar en mogelijkheid tot het zetten van een heerlijk kopje koffie. Zij beschikken over een zeer ruime badkamer met inloopdouche of bad en zijn opvallend modern en hedendaags ingericht. Wat deze kamers helemaal bijzonder en gezellig maakt is de mooie lichtinval.

Een aantal van hen biedt ook een uniek zicht op de torens van de stad!

Afhankelijk van de beschikbaarheid verblijft u tijdens de week in Elisabeth vanaf €89, tijdens het weekend vanaf €69.

Categorieën

Contact

Contact

Additional information about the hotel

Additional information about the hotel
  • Sterren0

Share

Locatie

Hotel Elisabeth
Get directions

 

Contact

Hotel Elisabeth

Avis

Hotel Elisabeth

Total Avis

0

0 Total

Donnez votre avis à propos de cet hôtel ici

Ceci est un example d\\\'avis. Vous pouvez ajouter vos conseils et commentaires spécifiques à propos de vos notations. Vous pouvez retrouver toutes vos notations et avis dans votre espace privé.
Merci !
  • Personnel
  • Services et installations
  • Propreté
  • Confort
  • Qualité / Prix