Hotels aan de beste prijzen Hotels aan de beste prijzen
Zoek een hotel Mijn hotelreservering Hotelier Bedrijven FR - NL - UK - DE

Hotel Moulin de Boiron ***Preferred

Rue de Boiron 128, 5575 GEDINNE

Review
8.6
Score
Hotel Moulin de Boiron - GEDINNE
» Meer foto's
Beschikbaarheid nagaan
Kalender
Kalender

Hoteltype

  • Familiaal
  • Vrije tijd
  • Typisch
Check-in 15H00
Check-out 11H00

Aantal kamers 19

Extra informatie

Sinds medio 2009-2010 hebben alle 21 kamers een opknapbeurt of een metamorfose gekregen.

Restaurant Brasserie
-   Nieuwe Brasserie
-   Nieuw terras met reuze parasol
-   Restaurant-diner-gastronomie is 7/7 van 18:30 geopende
-   Brasserie --Lunch-buiten het seizoen van 5 dagen geopend, mei tot dec 7/7
-   Gratis internet -- Wifi in de Brasserie

Hotel
-   Nieuwe EazZzybedden, 5 sterren kwaliteit : EazZzybedden is puur natuurlijk slapen op een bed met 3 lagen, een bed van EazZzybed verzekert u een gezonde nachtrust. Geeft u dat heerlijke sluimergevoel bij het ontwaken. Voert uw
gedachten geruisloos mee in een spannend boek. Biedt u en uw gezin optimaal comfort na een dagje uitwaaien in de bossen van de Naamse ardennen. Een bed van EazZzybed is gemaakt om samen op te wonen, te ontspannen en te slapen; de slaapkamer verandert in een leefruimte. Een Ardeense ruimte waarin u kiest voor kwaliteit, slaapcomfort en natuurlijke materialen.
-   Alle kamers zijn voorzien van nieuw tapijt
-   Alle kamers zij voorzien van nieuw linnen
-   19 kamers hebben satelliet TV met 21 kanalen, waaronder Vlaamse en Nederlandse Zenders

Informatie voorziening
-   Alle kamer 24/24 online, minimalisering van overboekingen
-   Zoover Award 2010, beste prijs kwaliteit hotel van de regio

Hotel info

Hotel Moulin de Boiron in Gedinne is uitermate geschikt voor zowel een korte als een lange vakantie. Tevens kunnen bedrijven en ondernemers in een sfeervolle conferentiezaal Salle de Boiron inspiraties op doen of opleidingen geven.
De nederlandstalige gastheer en/of -vrouw verwelkomen u persoonlijk en zorgen er graag voor dat u zich snel thuis voelt in het hotel. Onze kok zal u laten genieten van heerlijke en gevarieerde maaltijden, waarbij u een heerlijke wijn kunt drinken. U kunt het diner gebruiken in het restaurant, met een wijds uitzicht over de bossen en het meer Etang de Boiron. Natuurlijk zal bij kille dagen, het knappend haardvuur niet missen.
Onder het genot van een prachtig glas wijn of een belgisch biertje kunt u heerlijk bijkomen van de drukte, wandeling, vergadering etc. op één van de knusse zitjes in het hotel.
Het hotel heeft 19 kamers, waarvan enkele geschikt zijn voor 3- tot 5 personen. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer en toilet.

  • Extra info

  • Extra bed: 27,00 €
    Korting voor kinderen 0 tot 3 jaar: 100 %
    Korting voor kinderen 3 tot 12 jaar: 40 %

Kamers

Telefoon, Wekker-/radio, Niet rokers kamers/etage, Faciliteiten voor mindervaliden, TV, Ligbad, Douche, Terras, Dieren toegelaten, Safe.

Diensten

Restaurant, Bar

Vergaderzalen

Aantal zalen: 1
Aantal personen zittend: 16

Kredietkaarten

American Express
Eurocard/MasterCard
Visa

Annuleringsvoorwaarden

Annulering tot 8 weken voor de dag van aankomst: geen annuleringskosten. Annulering tussen 8 weken en 4 weken voor de dag van aankomst: 30 % van het globaal bedrag gereserveerd op Hotels.be zal u worden aangerekend. Annulering tussen 4 weken en 2 weken voor de dag van aankomst: 50 % van het globaal bedrag gereserveerd op Hotels.be zal u worden aangerekend. Annulering tussen 2 weken en 1 week voor de dag van aankomst: 75 % van het globaal bedrag gereserveerd op Hotels.be zal u worden aangerekend. Annulering binnen de 7 dagen voor de dag van aankomst: 100 % van het globaal bedrag gereserveerd op Hotels.be zal u worden aangerekend.

Gebruikersvoorwaarden en -bepalingen | Juridische info | Hotels.be contacteren